Roverdi is 20 jaar geleden gestart als eenmanszaak in de afbouw van casco panden. Vanuit Rotterdam Spaanse Polder leverden wij wanden en plafonds in voornamelijk de zakelijke markt. Na een periode van groei werd besloten maatwerk toe te voegen. Onze klanten destijds waren voornamelijk aannemers, project inrichters en architecten. Tegenwoordig doen wij zaken met verschillende partijen door de gehele projectfase heen en specialiseren wij ons in totaalmanagement van interieurprojecten met als basis maatwerk. Van het (strategische) idee op een viltje tot definitief ontwerp inclusief tekening en bestek. Wij kunnen op elk moment van het project instappen en tevens ons netwerk en ervaring inzetten om het project in beweging te krijgen.

 

Tot onze klanten behoren:
Gemeentes, binnenhuisarchitecten, projectontwikkelaars, eindgebruikers, beleggers, huisvestingsadviseurs, marketing managers, aannemers, brouwerijen, vastgoedbeheerders, conceptontwikkelaars, reclamebureaus, projectinrichters, facilitair managers, pm-bureaus, multi-nationals, makelaars, ontwerpers, stedenbouwkundige en monumentenzorg.
Ieder project begint met een kennismakingsgesprek waarin de behoeftes en wensen worden bepaald. Twee man zijn in deze fase verantwoordelijk voor acquisitie en het vertalen van de klant ambitie naar strategie, concept & design. Zodra het project een concrete vorm aanneemt wordt er een projectmanager aangewezen welke verantwoordelijk is in de aanloop en operationele fase. In totaal zijn er vier project managers welke calculatie, technisch tekenwerk, uitvoerend contact met de klant, inkoop en regie van de productie voor hun rekening nemen.
In 2008 zijn we verhuisd naar een nieuw pand in Berkel en Rodenrijs met een uitgebreide productie en ons kantoor. Dagelijks zijn twaalf meubelmakers actief in verschillende disciplines. In onze eigen productie wordt het maatwerkmeubilair vervaardigt in massief, hpl, fineer, kunststof, composiet, glas en/of staal. Een deel van de meubelmakers uit de productie gaan ook mee tijdens de montage op locatie om hun eigen maatwerk goed af te leveren. Na twintig jaar hebben wij ruime ervaring in verschillende branches met verschillende uitdagingen. Voor een overzicht van de projecten in utiliteit, retail, hospitality, zorg, leisure en particulier verwijs ik graag naar onze referenties. Kom eens langs voor een kop koffie. Of op vrijdagmiddag voor een goed glas wijn.

 

Onze ambitie

Roverdi gelooft dat de wereld er morgen heel anders uitziet dan vandaag. We zitten in een transitie van de ‘oude’ naar de ‘nieuwe’ wereld. Waarin we oplossingen moeten bieden tegen de economische crisis, het opraken van natuurlijke grondstoffen en de enorme vervuiling van de aarde. De wereld vraagt om innovatie en waarde creatie om de huidige en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden.

Roverdi gelooft dat openheid, kennisdeling en gezamenlijk willen innoveren de sleutel is tot groei; voor onze mensen, ons bedrijf, onze klanten en de samenleving als geheel. Wij zijn een bepalend bedrijf dat op bevlogen wijze richting geeft aan interieurprojecten. Onze ambitie is een inspirerend kennisplatform te zijn voor de interieurbranche.