Om de perfecte optische nulvoeg te kunnen bieden in haar interieurs heeft Roverdi de NIR techniek in huis gehaald. Hierdoor kunnen meubelen, wanden en andere interieuronderdelen nog beter en mooier worden afgewerkt.  

Near Infrared Radiation (NIR) techniek
Bij de Near Infrared Radiation (NIR) techniek kan de thermische energie precies op de juiste punten op de kant van plaatmateriaal worde aangebracht, voordat de kant aangebracht wordt aan de plaat. De grote voordelen van deze techniek zijn onder andere de geluidsarme verwerking, het feit dat de machine direct gebruiksklaar is en uiteindelijk een perfecte afwerking teweeg brengt die de kwaliteit van spuitwerk benadert.

Nulvoeg_voorbeeld

 

De speciale “kanten” zijn gebaseerd op de kunststof polyolefin en wordt achteraf tot op de millimeter nauwkeurig aangebracht. Deze is in allerlei tinten en kleuren verkrijgbaar. Vanaf half april is onze geavanceerde kantaanlijmmachine in gebruik genomen. Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij kunnen bieden met onze nieuwe aanwinst: Neem gerust contact op met ons team.